Seditio ve Ldu hakkında sınırsız arama yapın
 
 
> 1 <

Etiketler: seditio sistemim hacklendi

Author Message

HiPy

Members


Online status

33 posts

Location: Turkey
Occupation:
Age:

#4287   2007-07-07 09:41 GMT      

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Sitede Forum bölümüne tıkladığım an başka bir siteye yönleniyor[bu site hacklendi olarak]

Forum bölümüne admin panelden baktım aşağıdaki kodu Bir Kategori'ye eklemiş
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=[link]">
Sizge Bu Kategoriye girişi nasıl girmiş olabilir?
Bu Seditio Açığımıdır?
Bu kodları engellemek için ne yapmalıyım?

This post was edited by HiPy (2007-07-07 11:25 GMT, 418 Gün ago)

Xiao

Moderators


Online status

866 posts
http://www.seditione.com
Pagerank: 0

Location: Turkey Trabzon
Occupation: Orman Mühendisi
Age: 30

#4291   2007-07-07 11:28 GMT      
Haziran 2008 Seditio Site Yar??mas? >> http://www.seditione.com

Kaan

Moderators


Online status

2,011 posts
http://www.ntka.org
Pagerank: 3

Location: Turkey
Occupation: Destek
Age: 25

#4294   2007-07-07 13:27 GMT      

%90 bir yetkili kullanıcı adı ile giriş yapmıştır.

Darkworm

Members


Online status

158 posts
http://www.darkworm.org
Pagerank: 3

Location: Turkey Ankara
Occupation:
Age: 16

#4308   2007-07-08 15:40 GMT      
Yetkili kullanırı olarak girseler anasayfayada yönlendirme atabiLirlerdi bence serverden girip mysql a bağlanmışLardır ve bana sakın sitem hack içerikliydi deme =]
Gökyüzüne de?dim gökyüzü limitim

T-Networks ?nternet ve Bili?im Hizmetleri

HiPy

Members


Online status

33 posts

Location: Turkey
Occupation:
Age:

#4334   2007-07-09 09:47 GMT      
Yok ya Sitemin Adı hack adı gibi fakat sitenin içeriğinde Hack kelimesi bile geçmiyor.
İçeriğinde hack diye bir şey yok..

siyah.kin

Members


Online status

98 posts
http://www.miraturk.org
Pagerank: 2

Location: Turkey GiresunYer6
Occupation: Web Tasar?m
Age: 23

#4391   2007-07-11 02:53 GMT      
Quote
Kaan :
%90 bir yetkili kullanıcı adı ile giriş yapmıştır.




Al sana kapı gibi cevap
Mira Group

Darkworm

Members


Online status

158 posts
http://www.darkworm.org
Pagerank: 3

Location: Turkey Ankara
Occupation:
Age: 16

#4404   2007-07-11 15:05 GMT      
Domainde "hack" kelimesinin olması sitenin önceden hack amacıyla kuruLdğunu gösterir..Eğer sn hack amacıyla site kurmayı düşünüosan vazgeçmişsen bile bu işten anladığını gösterir.. anlamıosan nie hack sitesi kuruyosun ki
Gökyüzüne de?dim gökyüzü limitim

T-Networks ?nternet ve Bili?im Hizmetleri
> 1 <

Benzer konular (Similar topics) #BETA

Keywords (beta):

Forum Arşiv (beta):

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162] [163] [164] [165] [166] [167] [168] [169] [170] [171] [172] [173] [174] [175] [176] [177] [178] [179] [180] [181] [182] [183] [184] [185] [186] [187] [188] [189] [190] [191] [192] [193] [194] [195] [196] [197] [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205]